9 Temmuz 2010 Cuma

Kız kıza, erkek erkeğe ...

Kızlı erkekli karma toplantıların, buluşmaların ve tatillerin yanında bir de kız kıza veya erkek erkeğe yapılan sohbetler, buluşmalar ve tatiller vardır. Her iki cinsin de aslında çok keyif aldığı buluşmalar olur.


Mesela; bir kız arkadaşınıza sorarsınız akjşam ne yaptın diye, kız kıza eğlendik der. Aslında gerçekten de eğlenirler ve kelimenin tam anlamıyla kız kıza bir eğlence yaşarlar. Kız kıza olmanın verdiği güvenle de oldukça keyifli ve cesaretli zaman geçirirler ve genelde geldikleri gibi kız kıza da dönerler.

Halbuki, erkek erkeğe eğlencenin anlamı başkadır, erkek erkeğe eğlencenin ana damarı içki masasıdır. Bir kere rakı, meze olması şartı vardır, sonra konuşulan ana iki konu vardır, biri KADINLAR, diğeri de SPOR. Yani ortalama 4 saat o masada sohbet ediliyorsa bunun yarısı GS,FB, BJK muhabbeti ve karşılıklı atışmalarla geçer, diğer yarısında yaptığımız, yapmak isteyip yapamadığımız ama yapmışız gibi yaptıklarımız, yapamadıklarımızı örtmek için yapıyor olmak üzere olma durumlarımız tartılşılır.

Sonra, işte sonrasında farklılıklar başlar, kız kıza eğlencenin asıl tadı birlikte bara gidip gönlünce dans etmek, pembe flörtler yaşamak gibi hareketli geçerken, erkek erkeğe buluşmaların sonu genelde birseysel çabalara döner, bara girmekte " DAMSIZ " zorlansalar da, hadi girdiler diyelim, o andan sonra erkek erkeğe diye bir kavram kalmaz, artık bir tane ERKEK vardır, o da kendisidir.

Etrafını keser, göz teması yakalamaya çalışır, yanında diğer erkek arkadaşlarını ancak o göz temasını yakaladığında ve harekete geçmek üzereyse anımsar ve hemen bilgilendirir, KESTİM mesajı büyük bir gurur ile verilir.

Kız kıza eğlencelerin bir çoğunda da aynı manzara yaşansa da, kızlar farkında değillermiş gibi eğlenir, dans eder, yani gecenin soınucunda kızlar eğlencenin doruğundayken, erkek erkeğe eğlenceye çıkan grup içinde bireysel beceriler öne çıkar.

Bir bara gittiğinizde gördüğünüz manzara böyle bir manzara değil midir? Siz hiç 5 erkeğin bir barda karşılıklı deliler gibi dans edip eğlendiğini gördünüz mü? ::)))

Sevgilerimle,

Haluk

31.07.2009 11:07